Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást! Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot. Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük.Nyári melegben, vagy esős, párás időben “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Prémium minőségű CC fondant burkolómasszánk tovább fejlesztett, kiváló minőségű, átgyúrás után azonnal nyújtható tortaburkoló massza, mely csak MINIMÁLIS mennyiségű porcukor vagy keményítőn való nyújtást igényel.A csomagolást is praktikusabbá tettük, ugyanis találtok a tasak tetején egy tépéskönnyítőt bevágást, melynek
köszönhetően, egy mozdulattal bontható is a csomag. Továbbá az új zacskót egy simítózárral láttuk el, így a
megmaradt fondantot nyugodtan tárolhatjátok eredeti csomagolásában, egy mozdulattal visszazárható! Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
CC Fondant a Cake Company-tól! A mandula ízesítésű fondant magában rejti a marcipán finom ízét és a fondant könnyű formázhatóságát, így duplán jól járunk, ugyanis a finom íz mellé, a fondant jó tulajdonságait is megkapjuk! Könnyen formázható, nem ragad, használata során nem veszti el a tartását, nem málik és repedezik meg a torta burkolása során.Mennyisége: 1 kg.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Cukorgyöngy fehér 1 mm - 100 gDobd fel desszertjeidet, tortáidat letisztult fehér színű cukorgyöngyökkel. Díszítsd velük kedvedre a mutatós és látványos végeredményért.
Kiszerelés: 100 g
Összetevők: cukor, keményítő (BÚZA, kukorica), glükóz szirup (BÚZA), fényező anyag: E903, E904, maltodextrin, sűrítőanyag: E414, növényi zsír (kókusz, repce).
Cukorgyöngy fehér 4 mm - 100 gDobd fel desszertjeidet, tortáidat letisztult fehér színű cukorgyöngyökkel. Díszítsd velük kedvedre a mutatós és látványos végeredményért.
Kiszerelés: 100 g
Összetevők: Cukor, kukoricakeményítő, maltodextrin ,fényező anyag: sellak (E904).
A termék nyomokban tartalmazhat tejet,glutént,szóját !
Származási hely : EU
Cukorgyöngy fehér 7 mm - 100 gDobd fel desszertjeidet, tortáidat letisztult fehér színű cukorgyöngyökkel. Díszítsd velük kedvedre a mutatós és látványos végeredményért.
Kiszerelés: 100 g
Összetevők: Cukor, kukoricakeményítő, maltodextrin ,fényező anyag: sellak (E904).
A termék nyomokban tartalmazhat tejet,glutént,szóját !
Származási hely : EU
Dekorációs gömb csillogó fehér20 darabos, csillogó fehér színű gömb dekoráció, melynek segítségével különleges tortadekorációkat tudsz készíteni.
Díszíthetsz vele születésnapi vagy esküvői tortát, de praktikus dekoráció lehet egy babaváróra, vagy eljegyzési partira készített süteménynél is.Anyaga: hungarocell és fém
A gömbök méretei: 2 / 2,5 / 3 / 4 cm
A beszúrók teljes magassága: kb. 8-10 cm
Tortadob fehér 25x25 cmLegyen biztos tortáid alapja! Fehér színe miatt tökéletes választás lehet bármilyen dekorált tortához, emeletes tortákhoz. Tortadob fehér színben. Színe: fehér
Méret: 25x25 cm
Vastagság: 12 mm
Tortadob fehér színben. A tortadob elengedhetetlen kelléke a nehezebb desszertekhez ezért tökéletes választás esküvői és emeletes tortáidhoz.
Mérete: 30 cm és 12 mm vastag
Tortadob fehér 30x30 cmLegyen biztos tortáid alapja!Fehér színe miatt tökéletes választás lehet bármilyen dekorált tortához, emeletes tortákhoz. Tortadob fehér színben. Színe: fehér
Méret: 30x30 cm
Vastagság: 12 mm
Tortadob fehér színben. A tortadob elengedhetetlen kelléke a nehezebb desszertekhez ezért tökéletes választás esküvői és emeletes tortáidhoz.
Mérete: 35 cm és 12 mm vastag