Étcsokoládés bevonómassza
Felhasználásakor olvasszuk fel a csokit, esetlegesen hígítsuk és utána már könnyen tudunk vele dolgozni.
Összetevők: cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (min. 9%), emulgálószerek: lecitinek (napraforgó vagy repce), E476, aroma.
Tömeg: 250 g
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 2341 kJ / 562 kcal
Zsír: 35,30g
melyből telített zsírsavak: 34,10g
Szénhidrát: 57,40g
melyből cukrok: 56,30g
Fehérje: 2,00g
Só: 0,03g
Fehércsokoládés bevonómassza
A fehércsokoládés bevonó fényes felületet biztosít a desszertek felületén. Roppanós, mint a csokoládé, emellett fehércsokoládé ízzel rendelkezik. Felhasználásakor olvasszuk fel a csokit, esetlegesen hígítsuk és utána már könnyen tudunk vele dolgozni.
Összetevők: cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), ÉDES TEJSAVÓPOR 14%, SOVÁNY TEJPOR (4%) , emulgálószer: lecitinek (napraforgó vagy repce), aroma.
Tömeg: 250 g
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 2367 kJ / 567 kcal
Zsír: 35,50g
melyből telített zsírsavak: 34,30g
Szénhidrát: 58,90g
melyből cukrok: 58,90g
Fehérje: 3,00g
Só: 0,40g