Étcsokoládés bevonómassza
Felhasználásakor olvasszuk fel a csokit, esetlegesen hígítsuk és utána már könnyen tudunk vele dolgozni.
Összetevők: cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (min. 9%), emulgálószerek: lecitinek (napraforgó vagy repce), E476, aroma.
Tömeg: 250 g
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 2341 kJ / 562 kcal
Zsír: 35,30g
melyből telített zsírsavak: 34,10g
Szénhidrát: 57,40g
melyből cukrok: 56,30g
Fehérje: 2,00g
Só: 0,03g
Fehércsokoládés bevonómassza
A fehércsokoládés bevonó fényes felületet biztosít a desszertek felületén. Roppanós, mint a csokoládé, emellett fehércsokoládé ízzel rendelkezik. Felhasználásakor olvasszuk fel a csokit, esetlegesen hígítsuk és utána már könnyen tudunk vele dolgozni.
Összetevők: cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), ÉDES TEJSAVÓPOR 14%, SOVÁNY TEJPOR (4%) , emulgálószer: lecitinek (napraforgó vagy repce), aroma.
Tömeg: 250 g
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 2367 kJ / 567 kcal
Zsír: 35,50g
melyből telített zsírsavak: 34,30g
Szénhidrát: 58,90g
melyből cukrok: 58,90g
Fehérje: 3,00g
Só: 0,40g
Liofilizált egész málna 20 gA málna amellett, hogy alacsony a kalóriatartalma, magas rosttartalmú, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. A liofilizált málna nagy előnye a friss málnával szemben, a hosszú eltarthatóság. A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. Szerencsére mindeközben megmaradnak a fontos tápanyagok: rostok, ásványi anyagok és vitaminok.A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips. A málna fogyasztása kutatások szerint csökkenti a cukorbetegség, a rák, az elhízás, az ízületi gyulladás kockázatát, és akár öregedésgátló hatást is eredményezhet.
A málna könnyen hozzáadható étrendedhez, és ízletes kiegészítést kínál a reggeli kásához, müzlihez vagy granolához.
Mennyiség: 20 g
Az eper amellett, hogy alacsony a kalóriatartalma, magas rosttartalmú, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. A liofilizált eper nagy előnye a friss eperrel szemben, a hosszú eltarthatóság.A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. Szerencsére mindeközben megmaradnak a fontos tápanyagok: rostok, ásványi anyagok és vitaminok.A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips.Kiszerelés: 20 gMiért szeretjük
A benne lévő vitaminok megmaradnak, nem bomlanak le
A gyümölcs így jóval hosszabb ideig is eláll
Nem tartalmaz aromát, cukrot és adalékanyagot
Antioxidánsokban gazdag
Alacsony kalóriatartalmú
Egészséges, ropogós snack
Többféle formában felhasználhatod: zabkásába, torta dísznek, házi csokoládé toppingnak vagy éppen a kedvenc müzlidbe.
Liofilizált málna 20 gA málna amellett, hogy alacsony a kalóriatartalma, magas rosttartalmú, antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. A liofilizált málna nagy előnye a friss málnával szemben, a hosszú eltarthatóság. A liofilizálás fagyasztva szárítást jelent, ahol az eljárás során elvonják a gyümölcsökben található vizet. Szerencsére mindeközben megmaradnak a fontos tápanyagok: rostok, ásványi anyagok és vitaminok.A végeredmény egy egészséges, intenzív ízű, ropogós gyümölcs chips. A málna fogyasztása kutatások szerint csökkenti a cukorbetegség, a rák, az elhízás, az ízületi gyulladás kockázatát, és akár öregedésgátló hatást is eredményezhet.
A málna könnyen hozzáadható étrendedhez, és ízletes kiegészítést kínál a reggeli kásához, müzlihez vagy granolához.
Méret: 1-5 mm
Mennyiség: 20 g
Finomra őrölt mandulaliszt, a macaronok, tart tészták nélkülözhetetlen összetevője.
Macaron elkészítéséhez látogass el tiktok csatornánkra ahol egy bevált receptet és az elkészítését is megmutatjuk: macaron recept!Mennyiség: 250 g
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 2601 kJ / 621 kcal
Zsír: 55,0g
melyből telített zsírsavak: 4,20g
Szénhidrát: 9,0g
melyből cukrok: 4,0g
Élelmi rost: 10,0g
Fehérje: 19,0g
Só: 0,05g