Alkoss élethű virágokat! A szett 3 különböző méretű rugós kiszúrót tartalmaz. Rugós technikájának köszönhetően egyszerű vele a díszítés folyamata. Anyaga: műanyag
Méret: 0,5x3 cm
Ablakos doboz 20 cm
Csodálatos tortáid, süteményeidet add át szeretteidnek ebben a fóliás ablakkal rendelkező "torta" dobozban. Díszítheted masnival vagy akár kézzel írt üzenettel is. Tortáid és süteményeid csomagolására is alkalmas. Összehajtható így könnyen tárolható és könnyedén felhasználható.
Méretek:
20x20x10 cm
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
Ablakos doboz 25 cm
Csodálatos tortáid, süteményeidet add át szeretteidnek ebben a fóliás ablakkal rendelkező "torta" dobozban. Díszítheted masnival vagy akár kézzel írt üzenettel is. Tortáid és süteményeid csomagolására is alkalmas. Összehajtható így könnyen tárolható és könnyedén felhasználható. Használható muffin tárolásához is de erre kifejezetten erre a célra kapható cupcake díszdoboz is megtalálható webshopunkba, a belsejébe tehetünk akár sütőpapírt vagy akár díszpapírt is a szebb megjelenés érdekében. ablakos doboz
Méretek:
25x25x10 cm
Ablakos doboz 30 cm
Csodálatos tortáid, süteményeidet add át szeretteidnek ebben a fóliás ablakkal rendelkező "torta" dobozban. Díszítheted masnival vagy akár kézzel írt üzenettel is. Tortáid és süteményeid csomagolására is alkalmas. Összehajtható így könnyen tárolható és könnyedén felhasználható. Használható muffin tárolásához is de erre kifejezetten erre a célra kapható cupcake díszdoboz is megtalálható webshopunkba, a belsejébe tehetünk akár sütőpapírt vagy akár díszpapírt is a szebb megjelenés érdekében. ablakos doboz
Méretek:
30x30x10 cm
Ablakos muffin doboz kicsi
Biztonságban tudnád elkészült desszertjeidet?
A muffinokhoz való ablakos papírdoboz ideális, elegáns és esztétikus csomagolása lehet süteményeidnek, desszertjeidnek, muffinjaid bemutatásához, biztonságos szállításához. Belső tartója 2 oldalú, így kedvedre 4 vagy 8 db cupcaket/muffint tudsz elhelyezni benne, előre kialakított tartójában.
A doboz mérete: 22,5 x 17 x 7 cm
Muffin tartó átmérője: 4,5 - 6,5 cm
Ablakos muffin doboz nagy
Biztonságban tudnád elkészült desszertjeidet?
A muffinokhoz való ablakos papírdoboz ideális, elegáns és esztétikus csomagolása lehet süteményeidnek, desszertjeidnek, muffinjaid bemutatásához, biztonságos szállításához. Belső tartója 2 oldalú, így kedvedre 6 vagy 12 db cupcaket/muffint tudsz elhelyezni benne, előre kialakított tartójában.
A doboz mérete: 25 x 17 x 7 cm
Muffin tartó átmérője: 4,5 - 6,5 cm
Tortadísz arany - Oh Baby
Gyönyörű arany tükörakril tortadísz tökéletes választás lehet kisbabád szülinapjára, babaváró ünnepségre!
Díszítsd vele tortád oldalát vagy tetejét, egyszerű díszítést is nagyon fel tud dobni. Könnyen és egyszerűen alkalmazható, fixáláshoz használj olvasztott csokit vagy vajkrémet. Többször is felhasználható!
Mérete: kb. 8,5 cm széles
Safari állatos témájú sziluett szettünk 8 különböző kiszúrót tartalmaz. Könnyítsd meg munkádat és készíts percek alatt élethű sziluetteket tortáidra, desszertjeidre!
Mérete: több méretben
Paletta artist szettünk 5 különböző spatulát tartalmaz különböző formák kenéséhez. Könnyű vele dolgozni és különlegessé varázsolhatunk vele torták és sütemények külalakját.
A kaparókés, cukrász és festő művészek egyik kedvenc eszköze.
Anyaga: fém
Méret: 16-22 cm
Fából készült “Happy Birthday” tortadísz kör formában, több féle színben választható. A natúr színű termékek festhetőek is.
Mérete: 10cm x 18cm és 3mm vastag
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
990 FtOriginal price was: 990 Ft.590 FtCurrent price is: 590 Ft.
Beszúró Love felirat natúr
Fából készült natúr színű tortadísz “love” felirat. Az egyik ha nem a legjobb választása egy torta díszítésének a feliratos beszúró "minták" Több színben elérhető, fa anyagának köszönhetően festhető is. Webshopunkba több fajta felirat elérhető így kedvedre válogathatsz születésnapi esküvői és egyéb nagyszerű alkalmakra. Egyszerűen szúrd bele a díszt tortát tetejére , tetszés szerint a feliratot fújhatod festheted, illetve körbe (alá) is díszítheted.
Mérete: 15,5cm x 18,5cm és 3mm vastag
Beszúró Mr és Mrs arany strasszos
Tedd igazán varázslatossá esküvői tortádat ezzel az arany strassz kövekkel kirakott torta beszúróval! Egy egyszerű díszítést is nagyob feltud dobni, tortád igazi éke lehet a nagy napon. Csillogása miatt gyönyörű hatást kelt és mivel fém az alapja, örök emlékként is szolgál.
Mérete: 10 cm x 7 cm + 10 cm hosszú beszúró lábak
Beszúró Mr és Mrs ezüst strasszos
Tedd igazán varázslatossá esküvői tortádat ezzel az ezüst strassz kövekkel kirakott torta beszúróval! Egy egyszerű díszítést is nagyob feltud dobni, tortád igazi éke lehet a nagy napon. Csillogása miatt gyönyörű hatást kelt és mivel fém az alapja, örök emlékként is szolgál.
Mérete: 10 cm x 7 cm + 10 cm hosszú beszúró lábak
Fából készült tortadísz “Mr&Mrs” felirat csókolózás párral, több féle színben választható. A natúr színű termékek festhetőek is.
Mérete: 17,5cm x 10,5cm és 3mm vastag
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
Fából keszült tortadísz “Mr&Mrs” felirat gyűrűkkel, több féle színben választható. A natúr színű termékek festhetőek is.
Mérete: 13cm x 17,5cm és 3mm vastag
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
Fából készült tortadísz “Mr&Mrs” felirat szívvel, több féle színben választható. A natúr színű termékek festhetőek is.
Mérete: 11,5cm x 11,5cm és 3mm vastag
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
Ezzel a szettel igazán teljes lehet a díszítés öröme! Nagy segítséged lesz a torta, desszert feliratok készítésében. Nincs más dolgod, mint keményítő vagy porcukor alatt kinyújtani a fondantot/marcipánt és szúrhatod is ki a kívánt betűket. A szett 26 db nagy betűt, 9 db számot és 5 db írásjelet tartalmaz.
Anyaga: műanyag
Mérete: 2,5 cm magas
Viaszból készült gyertya. Futball őrülted van dolgod? A lehető legjobb választás! Webshopunkban még több hasonló témájú formát és kiöntőt találhatsz.
Szín: arany / ezüst. Magassága: 13 cm.
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
Mini süteményeknek, bonbonnak, kókuszgolyónak és még számos ínyencségnek ad elegáns külsőt fehér színével. A kapszlik megóvják a desszertet és tálaláskor vonzóbbá teszi a desszerteket.
A csomag 140 db kapszlit tartalmaz.
Méret: magasság: 1,5 cm átmérő: 4 cm
3 darabos bonbon készítéséhez használható mártó villa, melyek segítségével könnyedén tudod csokival bevonni akár az otthon készített saját készítésű bonbonokat, de használhatod akár aszalt gyümölcsök és friss gyümölcsök mártogatásához is.
Tartalmaz:
1 darab három ágú mártó villa
1 darab spirál alakú mártó villa
1 darab kör mártó villa
Anyaga: fém és műanyag
Hossza: 20 cm
Cake pop pálcika
Süti nyalóka, nyalóka, cake pop desszertek elkészítéséhez elengedhetetlen kellék. Fehér színének köszönhetően minden dekorációhoz passzol. Környezetbarát papír alapú. Egy csomagban 50 db található.
Magassága: 10 cm
Calligra dekorációs filctollak
A Fractal filcek telt színű, minőségi ételfestékkel feltöltött filctollak, amelyek megkönnyítik a kontúrvonalak rajzolását, képek festését, kisebb ábrák színezését, virágbibék és szirmok mintázását.
A hajlékony, ecsetes hegy művészi szintű vonalvezetést tesz lehetővé, a hegyes csúcsnak köszönhetően pedig a legapróbb részletek is könnyen megvalósíthatóvá válnak.
Használható bármely száraz, kemény és félkemény felületen.
Színválasztékunk ez esetben is rendkívül széles.
Termékkel kapcsolatos információkat, (E171) tartalmazó színek listáját az alábbi linken tudod megtekinteni:https://www.fractalcolors.com/hu/sct/570839/Calligra-Filctollak
EZ A TERMÉK TITÁNIUM-DIOXIDOT (E171) TARTALMAZ, AMIT 2022 AUGUSZTUS 7-TŐL BETILTOTTAK AZ EURÓPAI ÚNIÓBAN, MINT ÉLELMISZER-ADALÉKANYAGOT! BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KÉRJÜK, TANULMÁNYOZZA AZ AKTUÁLIS EU-SZABÁLYOZÁST, MELY AZ ALÁBBI LINKEN ELÉRHETŐ: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32022R0063
Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást! 5x100 g
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást! Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot. Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük.
Nyári melegben, vagy esős, párás időben “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Prémium minőségű CC fondant burkolómasszánk tovább fejlesztett, kiváló minőségű, átgyúrás után azonnal nyújtható tortaburkoló massza, mely csak MINIMÁLIS mennyiségű porcukor vagy keményítőn való nyújtást igényel.
A csomagolást is praktikusabbá tettük, ugyanis találtok a tasak tetején egy tépéskönnyítőt bevágást, melynek
köszönhetően, egy mozdulattal bontható is a csomag. Továbbá az új zacskót egy simítózárral láttuk el, így a
megmaradt fondantot nyugodtan tárolhatjátok eredeti csomagolásában, egy mozdulattal visszazárható!
Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
CC Fondant a Cake Company-tól! A mandula ízesítésű fondant magában rejti a marcipán finom ízét és a fondant könnyű formázhatóságát, így duplán jól járunk, ugyanis a finom íz mellé, a fondant jó tulajdonságait is megkapjuk! Könnyen formázható, nem ragad, használata során nem veszti el a tartását, nem málik és repedezik meg a torta burkolása során.
Mennyisége: 1 kg.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást! 5x100 g
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot. Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.
Tovább fejlesztett, KONYHAKÉSZ fondant, NEM IGÉNYEL (vagy csak MINIMÁLIS mennyiségű) porcukron vagy keményítőn való nyújtást!
Mivel azonban mindenkinek más hőmérsékletű a keze, és a fondant gyúrása során átveszi kezünk melegét, így ezekben az esetekben előfordulhat, hogy kevés porcukrot vagy keményítőt, használhatunk ha konyhapulton vagy bármely más munkafelületen szeretnénk nyújtani a fondantot.
Legtökéletesebb eredmény eléréséhez a fondantot felhasználás előtt alaposan gyúrjuk át, amíg a massza könnyen nyújthatóvá, és egészen nyúlóssá válik és használjunk, melyet vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal (CRISCO, pálmazsír, kókuszzsír stb.) de porcukrot vagy keményítőt a szilikon nyújtólapon való munka során NE használjunk, mivel a massza már használatra kész, így nem igényel plusz száraz anyag hozzáadást amivel a masszánkat kiszáríthatjuk és darabossá tehetjük. Nyári melegben, vagy esős, párás időben a fondant is “megérzi” a környezet hatásait. Ebben az esetben előfordulhat, hogy “ragadóssá” válik, amit NÖVÉNYI ZSIRADÉK (NEM PORCUKOR vagy keményítő) hozzáadásával és átgyúrásával tudnunk orvosolni.
TIPP:
ha a fondant ragad – növényi zsiradékkal gyúrjuk át
ha a fondantot lágynak érezzük, akkor kevés porcukrot vagy keményítőt szórjunk alá
ha a fondantot száraznak érezzük - gyúrjuk át növényi zsiradékkal vagy glicerinnel
fondant vagy szilikon nyújtólap használata esetén, a nyújtólap felszínét vékonyan kenjük át növényi zsiradékkal, de porcukrot és keményítőt ebben az esetben NE használjunk.