best wordpress themes

Callebaut étcsokoládé pasztilla 70,5%

Callebaut étcsokoládé pasztilla 70,5%

Készíts a legminőségibb belga csokoládéból desszerteket, krémeket, díszeket! 70,5% kakaótartalommal. Világszerte elismert csokoládé a cukrászok körében. Temperáláshoz, krémek és masszák készítéséhez tökéletes!

Kiszerelés: 250 g

Összetevők: kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgálószer: SZÓJALECITIN (E322), természetes vanília aroma.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 70,5%.

Származási hely: Belgium

 

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 2259 kJ / 540 kcal

Zsír: 38,9g ebből telített zsírsavak: 23,3g

Szénhidrát: 30,80g ebből cukor: 26,30g

Rost: 0,0g

Fehérje: 8,8g

Só: 0,02g

Készíts a legminőségibb belga csokoládéból desszerteket, krémeket, díszeket! 70,5% kakaótartalommal. Világszerte elismert csokoládé a cukrászok körében. Temperáláshoz, krémek és masszák készítéséhez tökéletes!

Kiszerelés: 250 g

Összetevők: kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgálószer: SZÓJALECITIN (E322), természetes vanília aroma.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 70,5%.

Származási hely: Belgium

 

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 2259 kJ / 540 kcal

Zsír: 38,9g ebből telített zsírsavak: 23,3g

Szénhidrát: 30,80g ebből cukor: 26,30g

Rost: 0,0g

Fehérje: 8,8g

Só: 0,02g

Készíts a legminőségibb belga csokoládéból desszerteket, krémeket, díszeket! 70,5% kakaótartalommal. Világszerte elismert csokoládé a cukrászok körében. Temperáláshoz, krémek és masszák készítéséhez tökéletes!

Kiszerelés: 250 g

Összetevők: kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgálószer: SZÓJALECITIN (E322), természetes vanília aroma.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 70,5%.

Származási hely: Belgium

 

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 2259 kJ / 540 kcal

Zsír: 38,9g ebből telített zsírsavak: 23,3g

Szénhidrát: 30,80g ebből cukor: 26,30g

Rost: 0,0g

Fehérje: 8,8g

Só: 0,02g

Készíts a legminőségibb belga csokoládéból desszerteket, krémeket, díszeket! 70,5% kakaótartalommal. Világszerte elismert csokoládé a cukrászok körében. Temperáláshoz, krémek és masszák készítéséhez tökéletes!

Kiszerelés: 250 g

Összetevők: kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgálószer: SZÓJALECITIN (E322), természetes vanília aroma.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 70,5%.

Származási hely: Belgium

 

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 2259 kJ / 540 kcal

Zsír: 38,9g ebből telített zsírsavak: 23,3g

Szénhidrát: 30,80g ebből cukor: 26,30g

Rost: 0,0g

Fehérje: 8,8g

Só: 0,02g

 

Tömeg 0,3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Callebaut étcsokoládé pasztilla 70,5%”

Your email address will not be published. Required fields are marked